Trends Business Information - M33
16861
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16861,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Klant

Trends Business Information

Website

Introductie

Trends Business Information, is een data leverancier voor bedrijven die op zoek willen gaan naar nieuwe klanten, leveranciers of eigen klanten willen opvolgen om niet in de valkuil van wanbetalers en onaangename verrassingen te trappen. Bovendien is het naast een data leverancier, een networking hub, een opleidingencentrum en bieden ze ondernemers een toolset om zich te wapenen tegen tal van externe marktfactoren.

 

Dit corporate brand draagt echter nog twee subbrands onder zich, namelijk het iconische Trends Top en Trends Pro, die na ruim 10 jaar best wel wat opfrissing en positionering konden gebruiken.

We bedachten voor Trends Business Information de branding evenals de subbranding voor Trends Top en Trends Pro, maar tevens de positionering van het corporate merk binnen de Roularta Media Group.

 

Daarnaast ontwierpen we de verschillende websites zodat deze tot een coherent geheel aanvoelden.

Ons werk

Strategie, branding, website, digital, social, advertising

logo

kleurenpalet

typografie

web

flyer

covers

stationary

Kunst Van Ondernemen

……. is al ruim 100 jaar de kledingzaak voor heren met smaak. We staken het merk in een nieuw jasje, alsook de website. Deze is volledig geoptimaliseerd met SEO, SEA en nog veel meer toeters & bellen. Zo blijft De Witte Duif nog steeds de winkel bij uitstek voor herenmode.h

m33 bvba

Diestsesteenweg 180

3010 Kessel-Lo

BE 0661.865.543

+32 16 884 131

info@m33.be