Categorie
(Re)branding, Design, Strategie
Over dit project

Klant

Trends Business Information

Website

Introductie

Trends Business Information, is een data leverancier voor bedrijven die op zoek willen gaan naar nieuwe klanten, leveranciers of eigen klanten willen opvolgen om niet in de valkuil van wanbetalers en onaangename verrassingen te trappen. Bovendien is het naast een data leverancier, een networking hub, een opleidingencentrum en bieden ze ondernemers een toolset om zich te wapenen tegen tal van externe marktfactoren.

 

Dit corporate brand draagt echter nog twee subbrands onder zich, namelijk het iconische Trends Top en Trends Pro, die na ruim 10 jaar best wel wat opfrissing en positionering konden gebruiken.

We bedachten voor Trends Business Information de branding evenals de subbranding voor Trends Top en Trends Pro, maar tevens de positionering van het corporate merk binnen de Roularta Media Group.

 

Daarnaast ontwierpen we de verschillende websites zodat deze tot een coherent geheel aanvoelden.

Ons werk

Strategie, branding, website, digital, social, advertising

logo

kleurenpalet

typografie

web

flyer

covers

stationary

Kunst Van Ondernemen

De vraag: een evenement in een museum, ruim +100 ondernemers en managers, een set van 6 top sprekers, kortom kunnen jullie hier iets leuk rond bedenken?

Het antwoord: Kunst van Ondernemen. Waar we branding – website, maar tevens event animatie verzorgden, door van elke ondernemer een kunstwerk te maken dmv light painting.

Een bijzonder gesmaakt concept door de aanwezigen, met maar liefst 80% van de aanwezigen die een uniek kunstwerkje door ons team liet maken ter plaatse.