Impacks

 

The only limit to your impact is imagination and commitment

Een ijzersterke branding, een geoptimaliseerde website en een weldoordachte (digitale) strategie vormen de fundamenten van een future proof business. Wij helpen je op weg naar de toekomst met onze impacks.

strategy

Een strategie die werkt
Een strategie helpt je om gericht te communiceren. Het is belangrijk dat je weet wie je doelgroepen zijn en waar je je in de markt bevindt. Wij bieden je advies op maat, zodat je boodschap nog beter klinkt.
vanaf €450

branding

Een sterk merk
Heb je een bedrijf opgestart? Kan je huidige look and feel beter? Een sterk merk zorgt voor herkenbaarheid. Je krijgt met de branding impack zowel online als offline ontwerpen om via elk medium een indruk te maken.
vanaf €889

web

Een website met impact
Het online uithangbord van een organisatie is haar website. Een overzichtelijke, maar opvallende website bouwen is onze missie. We zorgen ervoor dat je ook de digitale wereld kan veroveren.
vanaf €2849

digital

Websiteoptimalisatie
Je hebt al een website, maar hij is moeilijk te vinden? Websiteoptimalisatie is de oplossing voor dit probleem. Wij passen jouw website aan zodat hij meteen vindbaar is.
vanaf €1249

social

Social strategy
Je kan eenvoudig een online community opzetten met behulp van sociale media. Via facebook, Instagram en LinkedIn gun je mensen een kijkje achter de schermen en kan je heel persoonlijk communiceren.
vanaf €1350

webshop

Webshop
Je kan eenvoudig een online community opzetten met behulp van sociale media. Via facebook, Instagram en LinkedIn gun je mensen een kijkje achter de schermen en kan je heel persoonlijk communiceren.
vanaf €1500

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere impacks? Wil je gewoon wat meer informatie? Ben je op zoek naar een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek ? Heb je nog een andere vraag? Vul dan zeker ons contactformulier in.

Starter combo:
1 + 2 + 3 = 10% korting

 

The big impack:
1 + 2 + 3 + 4 = 15% korting

 

The huge impack:
1 + 2 + 3 + 4 + 5 = 20% korting

Je kan tot 30% korting krijgen op de impacks door gebruik te maken van de kmo portefeuille.

Impacks voorbeelden

Hoe future-proof is jouw bedrijf?