Impack - M33
18953
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18953,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

impacks

The only limit to your impact
is imagination and commitment

Een ijzersterke branding, een geoptimaliseerde website en een weldoordachte (digitale) strategie vormen de fundamenten van een future proof business. Wij helpen je op weg naar de toekomst met onze impacks.

impacks

branding

Een sterk merk
Een verkennend gesprek luidt de start in van elke impack. Daarna maken we een moodboard en werken we drie voorstellen uit. Heb je gekozen? Wij bezorgen je het nieuwe logo, de bijhorende fonts, visitekaartjes en een digitale handtekening.
vanaf €889

web

Een website met impact
Na een kennismakingsgesprek bouwen wij voor jou een eentalige website met vier landingspagina’s. Tekst en foto’s zijn inbegrepen in dit pakket. Wil je een bestaande website verder optimaliseren? Bekijk dan zeker onze digital impack.
vanaf €2849

digital

Websiteoptimalisatie
Op basis van een intakegesprek voeren we een keywordresearch en SEO uit in één taal. We stellen de juiste advertenties in om meer trafiek te genereren naar jouw website en optimaliseren alle content, zodat die lees- én vindbaar is.
vanaf €1249

social

Social strategy

We helpen je met het opzetten en onderhouden van je online community. Je krijgt één uur advies, een social media plan en zes op maat gemaakte posts. Tenslotte adverteren we jouw content naar de juiste doelgroep.
vanaf €1350

strategy

Een strategie die werkt

Alles begint met een plan. Een plan helpt je om doelen te stellen op lange termijn, om het overzicht te bewaren en om goede evaluaties te maken naderhand.  Na een uitgebreid kennismakingsgesprek sturen we je een advies via e-mail.

vanaf €450

contact

Contact

Wil je meer informatie over de verschillende impacks? Ben je gewoon geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul dan zeker ons contactformulier in!

Starter combo: 1 + 2 = 10% korting

The Big Impack: 1 + 2 + 3 = 20% korting

Hoe future proof

is jouw bedrijf?

m33 bvba

Diestsesteenweg 180

3010 Kessel-Lo

BE 0661.865.543

+32 16 884 131

info@m33.be