Digitale Marketing - M33
17752
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17752,page-parent,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Digitale
Marketing

online strategie

met de sky als limit

(Meer)waarde met digitale marketing

De perfecte dag? Die begint met een verse portie digitale nieuwigheden, liefst vergezeld van een stevige ristretto of espresso. Als digital enthousiast is er namelijk weinig dat ons meer beweegt dan het vinden van de perfecte digitale strategie en deze te implementeren via de juiste kanalen. Graag in samenspraak met onze klanten en collega’s. Het resultaat? De juiste boodschap, op het juiste moment bij de juiste persoon.

Web & optimalisatie, ons vak apart

Optimalisatie is de drijvende kracht achter elke website, mailcampagne, social actie & content. Het zal u niet verbazen dat de krachtigste website waardeloos is zonder bezoekers, dat de mooiste webshop een gemiste kans is indien er niemand iets koopt en dat een Facebookcampagne zonder deelnemers, tja, zijn doel volledig mist. Inderdaad, dan is er optimalisatie.

En wat met uw digitale strategie?

1 Facebookpost per week? Of eerder 1 social bericht per maand op alle kanalen ter ondersteuning van een ijzersterk blogbericht? Het antwoord is heel eenvoudig: Zonder doordachte digitale strategie is er geen goede oplossing. En daar maken we graag werk van. Eens we het DNA van je merk en of product kennen, bepalen we wat de beste strategie is om je doelen te bereiken?

m33 bvba

Diestsesteenweg 180

3010 Kessel-Lo

BE 0661.865.543

+32 16 884 131

info@m33.be