Branding - M33
Wij passen onze merkstrategie graag toe in de praktijk: een plaatje dat van a tot z klopt.
branding, branding merk, merkbranding, merkstrategie
15441
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15441,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Branding

Het DNA

van een sterk merk

Strategie maakt een merk menselijk, branding brengt het tot leven.

Op zoek naar een ijzersterke branding die werkt? Dan ben je bij m33 aan het goede adres. Net zoals bij vriendschap, spreekt een merk met persoonlijkheid aan. Niet enkel zorgt dit voor herkenbaarheid, het vergroot ook de binding van mensen met je merk. Hoog tijd om je ruimte te vinden dus.

Breng je verhaal tot leven

Vergroot de impact van je merk en schenk het de uitstraling die het verdient. Door het merk tot leven te brengen vergroten we de herkenbaarheid & vertrouwen bij je doelgroep. Als experts in (re)branding zorgen we ervoor dat je merk body krijgt. In duidelijke, weloverwogen stappen stippelen we een weg uit en gaan we op zoek naar de juiste stem. Welke boodschap wil je vertellen? Op welke manier wil je communiceren? Wie wil je bereiken? Als laatste geven we vorm aan de merkidentiteit en bepalen we samen het jasje. Dankzij dit betere boetseerwerk zorgen we er samen voor dat jouw merk tot leven komt.

Vind je ruimte met branding

Eens de strategie & vorm duidelijk wordt het merk duidelijk in de markt gezet door middel van een doordacht en tijdloos ontwerp. We hechten dan ook veel belang aan het samenbrengen van alle off- en online componenten tot één mooi afgelijnd geheel. Het resultaat? Een knap staaltje branding dat klopt van A tot Z (en ver daarbuiten) doorheen alle gebruikte kanalen en dragers.

m33 bvba

Diestsesteenweg 180

3010 Kessel-Lo

BE 0661.865.543

+32 16 884 131

info@m33.be